• Domov
  • Zgodba
  • Skupina
    • Podjetje
    • Medijsko središče
  • Poslovno sodelovanje
    • Spletno naročanje
  • International
  • Zaposlitve
  • Aktualno
  • Kontakt
15.02.2022

11. ULTRAFEST

Študentje UL MF so v decembru pripravili že 11. Ultrafest, ki deluje pod okriljem Društva študentov medicine Slovenije. Dogodek Ultrafest je posvečen izobraževanju študentov medicine različnih letnikov o uporabi obposteljnega ultrazvoka v obliki teoretičnih predavanj ter praktičnih delavnic.
Deli...
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • email
  • Pinterest

Študentje UL MF so v decembru pripravili že 11. Ultrafest, ki deluje pod okriljem Društva študentov medicine Slovenije. Dogodek Ultrafest je posvečen izobraževanju študentov medicine različnih letnikov o uporabi obposteljnega ultrazvoka v obliki teoretičnih predavanj ter praktičnih delavnic.

Dogodek je potekal dva dni in udeležilo se ga je 30 študentov. Prvi dan so predavali strokovnjaki- doktorji medicine s področja ultrazvočnih preiskav pljuč, srca, ledvic, žil…..Drugi dan pa so potekale praktične delavnice v prostorih Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani. Udeleženci so bili razdeljeni v šest skupin, vsaka skupina je opravila vse delavnice (FOCUS, AAA/GVT, FAST,…) v trajanju 45 minut. Po zaključka vsakega sklopa tako predavanj kot praktičnih delavnic so študentje odpisali  kolokvij in ga vsi uspešno opravili ter pridobili potrdilo o udeležbi.

Po dogodku so izvedli še evalvacijo dogodka s pomočjo spletne ankete. Študentje so dogodek ocenili kot zanimiv in ključen za njihov nadaljnji profesionalni razvoj in kariero. Pridobili so znanje in samozavest za samostojno izvedbo obposteljnega ultrazvočnega pregleda. Mentorji so pohvalili organizatorje in zagnanost ter samoiniciativnost študentov za izobraževanje in izrazili željo po nadaljnjem sodelovanju na tovrstnih dogodkih.

Študentje so v zahvali zapisali, da dogodka ne bi mogli izvesti brez pomoči sponzorjev in donatorjev, ki so jim nam omogočili boljšo in kakovostno izvedbo 11. Ultrafesta. Kot vedno smo ponosni, da lahko kot donatorji pomagamo pri izvedbi strokovnih srečanj mladih študentov z našimi izdelki Tvojih 5 minut.

 

AKTUALNO
V družini kruhov Domača dopeka ustvarili nov kruh Temni craft
05.04.2023
Na krušnih policah najdete nov kruh Pekarne Grosuplje, iz družine za domačo dopeko –Temni craft.
>Več
35 zlatih odličij GZS za najboljše pekovske izdelke družbi Don Don
16.02.2023
Gospodarska zbornica Slovenije - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij (GZS-ZKŽP) je na 23. strokovnem ocenjevanju kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, testenin, keksov in slaščic, pekovskih izdelkov, družbi Don Don podelila 35 zlatih odličij. V kategoriji pekovskih izdelkov je zlato odličje prejelo 34 kruhov in v kategoriji svežih slaščic pa krof z marelično marmelado.
>Več
Inovativno živilo 2023
25.01.2023
Ljubljana, 25.1.2023

Pekarna Grosuplje je lani v jesenskem času lansirala novi kruh Polnozrnati kruh z lanom, ki je na 9. izboru Inštituta za nutricionistiko prejel naziv Inovativno živilo leta 2023 v skupini polnozrnatih izdelkov.

>Več
Kontakt

DON DON D.O.O.
Gasilska cesta 2
1290 Grosuplje
Slovenija, EU

PE Kranj
Laze 16
4001 Kranj
Slovenija, EU

info@dondon.si

tel: +386 (0)1 78 66 900

Blagovne znamke
  • Pekarna Grosuplje
  • Tvojih 5 minut
  • Don Don
Hitre povezave Don Don
  • Zgodba
  • Podjetje
  • Poslovno sodelovanje
  • Zaposlitve in razpisi
  • Medijsko središče
  • Aktualno
  • Sledite nam
    CERTIFIKATI
    ID za DDV SI72961074 MŠ 5844550000
    TRR IBAN SI56 0310 0100 3099 507 (SKB banka d.d.),
    IBAN SI56 0700 0000 3403 626 (GORENJSKA BANKA d.d.),
    Copyright © Don Don d.o.o. 2016. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo arnoldvuga+ BMA Studio

    Piškotki

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo. Več o tem

    Piškotki

    To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo. Več o tem