Pretekli teden so v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani podelili jubilejne nagrade za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Prestižen dogodek je gostil slovenske gospodarstvenike in gospodarstvenice z večletnimi odličnimi poslovnimi uspehi in rezultati. Rdeča nit letošnje prireditve je bila “strast”, saj le ta žene naprej in uresničuje sanje in zadane cilje.
Nagrado GZS za leto 2017. je prejela 1 gospodarstvenica in 8 gospodarstvenikov:
• Borut Čeh, direktor, Labena d.o.o.
• Rado Čulibrk, direktor, NIKO, d.o.o. Železniki
• dr. Robert Golob, predsednik uprave, GEN-I, d.o.o.
• Branko Kamenšek, direktor, LEK veterina d.o.o.
• Ivan Kralj, direktor, Arex d.o.o. Šentjernej
• Matjaž Omladič, direktor, Novem Car Interior Design d.o.o.
• dr. Mark Pleško, direktor, Cosylab d.d.
• Iztok Špan, direktor, Tajfun Planina d.o.o.
• dr. Flora Cvetka Tinauer, direktorica, EBA d.o.o., Ljubljana
Veseli nas, da smo lahko s pokroviteljstvom naših izdelkov k dobremu vzdušju prispevali tudi v podjetju Don Don.
Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in želimo v prihodnosti še obilo uspehov!
AKTUALNO
V družini kruhov Domača dopeka ustvarili nov kruh Temni craft 05.04.2023
Na krušnih policah najdete nov kruh Pekarne Grosuplje, iz družine za domačo dopeko –Temni craft.
>Več35 zlatih odličij GZS za najboljše pekovske izdelke družbi Don Don 16.02.2023
Gospodarska zbornica Slovenije - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij (GZS-ZKŽP) je na 23. strokovnem ocenjevanju kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, testenin, keksov in slaščic, pekovskih izdelkov, družbi Don Don podelila 35 zlatih odličij. V kategoriji pekovskih izdelkov je zlato odličje prejelo 34 kruhov in v kategoriji svežih slaščic pa krof z marelično marmelado.
>VečInovativno živilo 2023 25.01.2023
Ljubljana, 25.1.2023
Pekarna Grosuplje je lani v jesenskem času lansirala novi kruh Polnozrnati kruh z lanom, ki je na 9. izboru Inštituta za nutricionistiko prejel naziv Inovativno živilo leta 2023 v skupini polnozrnatih izdelkov.
To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo. Več o tem