V Pekarni Grosuplje si tudi v trenutni situaciji prizadevamo svojim kupcem ponuditi le najboljše. V času, ko se v trgovino ne odpravimo vsak dan, smo razvili nov koncept priprave kruha in ga poimenovali Domača dopeka.
Domača dopeka pomeni, da kruh do konca spečete v domači pečici. Izdelki so vroče pakirani, zato se lahko pojavi kondenz in vlaga v notranjosti embalaže. Z načinom vročega pakiranja razkužimo notranjost in poskrbimo, da ima zapakiran kruh, ki je tudi brez konzervansov, rok trajanja 3 dni. Hkrati na ta način ostaja vlažen in svež.
Prvi v družini novih kruhov je prepoznavni Krjavelj, ki je skrbno pripravljen, delno pečen in zapakiran v neprodušno vrečko. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Narejen je po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in brez dodanih aditivov. Pakiran hlebček je v polpečeni obliki, zato s kratko dopeko v domači kuhinji osvežimo aromo kruha in pridobimo hrustljavo skorjico.
Kot sinonim za odličen kruh si Pekarna Grosuplje prizadeva iskati rešitve, ki sledijo sodobnim trendom, pa vendar, tako kot nekoč, z enako mero ljubezni, znanja in izbranih tradicionalnih recepturah.
Naj v vašem domu zadiši po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu.
NAVODILA ZA DOMAČO DOPEKO KRUHA V TREH KORAKIH:
Pakiran kruh (delno pečen) ohranja svežino do 3 dni, v zmrzovalniku pa ga lahko hranimo do 6 mesecev.