Ob 70. obletnici delovanja, se v Pekarni Grosuplje s ponosom oziramo na pekarsko tradicijo in izročilo, ki nas je ob razvoju in inoviranju poslovnih praks zavihtelo v sam vrh slovenskega pekarstva. S skrbjo za visoko kakovost in s tradicionalnimi postopki prinašamo kupcem prvovrstne izdelke, ljubiteljem kruha pa popoln užitek. Ponosni smo, da naši zaposleni delajo v okolju, kjer smo povezani in predani tradiciji.
Začeli smo skromno, a smo z majhnimi koraki uspeli Pekarno Grosuplje na slovenskem ozemlju utrditi kot eno najkakovostnejših in najstarejših uveljavljenih pekarskih znamk v Sloveniji. Danes pekarno odlikujejo izboljšani delovni pogoji, višja izobrazbena raven in razvojna sposobnost, ki se lahko kosa z najboljšimi evropskimi pekarnami. Naša predanost lokalnemu, misli na ljudi in poseben odnos do umetnosti kruha, se še dandanes kaže v naših zavidljivih rezultatih.
Že devetnajst let ponujamo pekovske izdelke na območju celotne Slovenije, veliko rast pa smo doživeli s širitvijo poslovanja v velike trgovske verige, kot je naš najboljši sosed Mercator. Leta 2015 smo stopili pod okrilje podjetja Don Don in s tem svojo dejavnost še bolj uveljavili.
Pekovski mojstri so tisti, ki jim gre zahvala za slasten kruh in pekovsko pecivo, ki nastaja na podlagi tradicionalnih receptur. Vsem nekdanjim in sedanjim sodelavcem, krajanom in partnerjem se zahvaljujemo za zavzetost, požrtvovalnost in oseben prispevek, kajti brez tega, Pekarna Grosuplje ne bi pisala tako uspešne zgodbe, kot je piše že 70 let.